۱۳۸۶ بهمن ۵, جمعه

طبخ ماهي بدون استفاده از روغن براي افراد با كلسترول بالا

مواد لازم
ماهي قزل آلا 1عدد (به تعداد نفرات)
گوجه فرنگي حلقه شده 2 عدد
ليمو ترش تازه حلقه شده 1 عدد
نمك به مقدار لازم
پودر زنجبيل به مقدار لازم
سير و شويد تازه به مقدار لازم
طرز تهيه
بهترين روش براي طبخ ماهي قزل آلا به اين نحو است كه ماهي را شسته و بعد از تميز كردن داخل شكم آن ، كمي سير تازه بماليد ، مقداري پودر زنجبيل و نمك به آن بزنيد و مقداري شويد تازه درون شكم قرار داده ، بگذاريد يك ساعت داخل يخچال بماند .
بعد از يك ساعت ماهي را از يخچال در آورده و با استفاده از برس آشپزخانه كمي روغن (حدود نصف قاشق غذاخوري روغن زيتون) روي آن بماليد.
روي كاغذ آلومينيوم چند حلقه گوجه فرنگي بگذاريد ، بعد چند حلقه ليمو ترش ، سپس ماهي را روي گوجه و ليمو ترش قرار دهيد و بعد دوباره چند حلقه ليمو ترش و گوجه فرنگي روي ماهي بچينيد و سپس كاغذ را محكم ببنديد و در فر روي ميله هاي وسط با درجه حرارت 250- 220 درجه سانتيگراد قرار دهيد ؛ در مدت نيم ساعت يا 45 دقيقه ماهي آماده مي شود ، عصاره گوجه و ليمو ترش به خورد ماهي مي رود كه بسيار خوشمزه است .
نكته قابل توجه :
افراد با كلسترول بالا نبايد پوست ماهي را استفاده كنند.

هیچ نظری موجود نیست: