۱۳۸۶ بهمن ۵, جمعه

طرز تهيه كوكوي اسفناج


مواد لازم
اسفناج 300 گرمسيب زميني دو عدد متوسطپياز 1 عدد متوسطتخم مرغ 5 عددنمك و زردچوبه و فلفل به مقدار لازمروغن مايع به اندازه اي كه كف تابه را بگيرد. (حدود 4 يا 5 قاشق غذاخوري)
طرزتهيه :
اسفناج را كه خوب شستيم با سيب زميني و پياز چرخ مي كنيم تا كاملن له و يكدست شود. نمك و زردچوبه و فلفل را اضافه كرده و تخم مرغ ها را به آن اضافه مي كنيم و خوب هم مي زنيم.روغن را در تابه ريخته مي گذاريم كمي داغ شود و سپس مايه كوكو را داخل روغن مي ريزيم و با حرارت ملايم مي گذاريم پخته شود. براي برگرداندن كوكو كه روي آن هم پخته شود مي توانيم كوكو را كامل در سيني برگردانيم و دوباره در تابه بگذاريم ولي راحت تر اين است كه كوكو را به چهار قسمت برش بزنيم و آنها را برگردانيم.كوكو را مي توانيد با بوراني اسفناج بخوريد كه خيلي خوشمزه مي شود.نوش جان

هیچ نظری موجود نیست: