۱۳۸۶ بهمن ۵, جمعه

طرز تهيه املت هندي


مواد لازم:پياز رنده شده=1 عدد بزرگفلفل سبز رنده شده=1 عددبرگهاي گشنيز تازه خرد شده=بمقدار لازمتخم مرغ=4 عدد متوسطنمك=1 قاشق چايخوريروغن=2 قاشق غذاخوري

طرز تهيه:1. پياز،فلفل سبز و گشنيز را در كاسه بزرگي مي ريزيم و بهم مي زنيم.2. تخم مرغ ها را در ظرف جداگانه اي مي ريزيم و با همزن خوب هم مي زنيم.3. مخلوط پياز را به تخم مرغ ها اضافه مي كنيم و خوب با هم مخلوط مي كنيم.4. نمك را به آن اضافه كرده و هم مي زنيم.5. 1 قاشق غذاخوري روغن را در ماهيتابه بزرگي داغ مي كنيم. يك قاشق بزرگ از مايه برمي داريم و در ماهيتابه مي ريزيم.6. املت را با حرارت ملايم سرخ مي كنيم. يك بار برمي گردانيم و با يك قاشق صاف روي ان را كمي فشار مي دهيم تا مطمئن شويم كه تخم مرغ پخته شده است. تا وقتي كه املت طلايي رنگ شود.7. بقيه مواد را به همين طريق مي پزيم. املت ها را كنار مي گذاريم و گرم نگه مي داريم تا وقتيكه بقيه مواد بهمين طريق تمام شود.

هیچ نظری موجود نیست: