۱۳۸۶ بهمن ۵, جمعه

طرز تهيه مرغ كره اي(هندي)

مواد لازم براي 4 نفر:كره=100 گرمروغن=1 قاشق غذاخوريپياز ريز شده=2 عدد متوسطزنجبيل تازه له شده=1 قاشق چايخوريپودر كاري=2 قاشق چايخوريگشنيز نرم شده=2 قاشق چايخوريپودر فلفل قرمز=2 قاشق چايخوريزيره سياه درسته=1 قاشق چايخوريسير تازه خورد شده=1 قاشق چايخورينمك=1 قاشق چايخوريهل سبز درسته=3 عدددانه فلفل سياه=3 عددماست=3/2 پيمانه/150 ميلي ليتررب گوجه فرنگي=2 قاشق غذاخوريمرغ=8 تكه بدون پوستآب=3/2 پيمانهخامه كم چرب=3/2 پيمانهبراي تزئين:گشنيز تازه-2 عدد فلفل سبز ريز شدهطرز تهيه:1. روغن و كره را در ماهيتابه بزرگي گرم مي كنيم.پياز را به آن افزوده و سرخ مي كنيم.حرارت را كاهش مي دهيم.2. زنجبيل تازه را له كرده و در كاسه اي مي گذاريم،پودر كاري،گشنيز نرم شده،زنجبيل،پودر فلفل قرمز،زيره،سير،نمك،هل و فلفل سياه را در ظرفي ريخته و با هم مخلوط مي كنيم.سپس ماست و رب گوجه فرنگي را به آن اضافه كرده و بهم مي زنيم تا خوب با هم مخلوط شوند.3. تكه هاي مرغ را به مخلوط ماست و ادويه اضافه كرده و هم مي زنيم تا خوب جذب شود.4. مرغ را به پيازهاي داخل ماهيتابه افزوده و حدود 5 تا 7 دقيقه تفت مي دهيم.5. آب را به مخلوط افزوده و به مدت 30 دقيقه مي گذاريم بپزد؛گاهگاهي آن را بهم مي زنيم.6. خامه را اضافه كرده و بمدت 10 تا 15 دقيقه ديگر مي پزيم.7. غذا را با گشنيز تازه و فلفل سبز ريز شده تزئين مي كنيم.نوش جان

هیچ نظری موجود نیست: