۱۳۸۶ بهمن ۵, جمعه

طرز تهيه شنيسل گوشت

مواد لازم:
فيله راسته يا ران گوساله 500 گرم آرد ساده يك چهارم فنجان تخم مرغ زده شده يك عدد شير يك چهارم فنجان پودر نان خشك يك دوم فنجان روغن زيتون يا مايع 2 قاشق غذاخوري كره ي پاستوريزه 30 گرم
طرز تهيه:
ابتدا چربي گوشت را گرفته، سپس با گوشت كوب آهسته بدون اين كه گوشت را له يا سوراخ كنيم، مي كوبيم تا نازك شود. پس از آن گوشت را ابتدا در آرد و سپس در مخلوط تخم مرغ و شير فرو مي بريم. در انتها گوشت را در پودر نان خشك مي غلطانيم. و با دست فشار مي دهيم تا خوب به پودر نان آغشته شوند. بهتر است قبل از سرخ كردن، يك ساعت در يخچال بگذاريم.بعد روغن و كره را در ماهي تابه گرم مي كنيم و شنيسل را روي حرارت متوسط سرخ مي كنيم

هیچ نظری موجود نیست: