۱۳۸۶ بهمن ۵, جمعه

طرز تهيه پيراشكي

مواد لازم براي 50 عدد پيراشكي
يك،دوم ليتر
شير
125 گرم
مايه خمير
يك قاشق چايخوري
شكر
يك، دوم قاشق چايخوري
نمك
2عدد
تخم مرغ
يك كيلوگرم
آرد
3عدد
تره فرنگي
2عدد
پياز
يك قاشق غذا خوري
روغن مايع
500 گرم
سوسيس خام
4قاشق غذا خوري
آرد نان سوخاري الك شده
2عدد
زرده تخم مرغ
¤ طرز تهيه:

شيررا با كره گرم مي كنيم وبا مايه خميروشكرونمك وتخم مرغها وكمي آرد هم مي زنيم تا صاف شود. سپس بقيه آرد رابه آن اضافه كرده مخلوط مي نماييم روي خميررامي پوشانيم. 40 دقيقه دريك محل گرم قرارمي دهيم. تره فرنگي ها رامي شوييم ورق ورق مي بريم پيازراچهارگوش ريزمي بريم پيازوورقه هاي تره فرنگي رادرروغن 5 دقيقه تفت مي دهيم. سوسيس هارا ريزريزمي كنيم دريك كاسه مي ريزيم. تره وپيازوآرد سوخاري را به آن اضافه نموده مواد راچنگ مي زنيم ومخلوط مي كنيم. فررا قبلا تا 200 درجه گرم نموده وخميررابه صورت يك صفحه 80 در50 سانتي متربا وردنه بازمي كنيم وازآن 100 مستطيل به ابعاد8در5 سانتيمتر مي بريم روي 50 عدد ازمستطيل ها يك تا دوقاشق غذا خوري مايه سوسيس مي ريزيم ودورخميررابا آب مرطوب مي كنيم. سپس بقيه مستطيل هاراروي اين صفحات كه مايه ريخته ايم برمي گردانيم واطرافشان رابا انگشت فشارمي دهيم تا به هم بچسبند زرده ها ي تخم مرغ رامي زنيم وروي پيراشكي ها مي ماليم درطبقه دوم فراز پايين 30 دقيقه مي پزيم وآن راگرم سرو مي كنيم.

هیچ نظری موجود نیست: