۱۳۸۶ بهمن ۵, جمعه

طرز تهيه مرغ شكم پر

مواد لازم براي 4 نفر:
مرغ
يك عدد
ميخك
2 عدد
زعفران حل شده در آب
2 قاشق غذاخوري
پياز داغ
4 قاشق غذاخوري
گردوي خرد شده
5 قاشق غذاخوري
بادام خرد شده
5 قاشق غذاخوري
روغن
4 قاشق غذاخوري
برنج آبكش شده
1 پيمانه
ادويه كاري
1 قاشق مرباخوري
نمك و فلفل
به ميزان لازم
پودر ليمو عماني
1 قاشق غذاخوري
آب ليمو ترش
2 قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
مرغ را تميز كنيد. سپس آن را بشوييد و با كمي نمك، فلفل، آب ليمو ترش و زعفران مزه دار كنيد و بگذاريد 2 ساعت بماند.
گردو را 4- 3 ساعت در آب خيس كنيد. سپس پوست آن را گرفته و نگيني خرد كنيد.
بادام ها را نيز خيس كرده و پوست آن ها را جدا نماييد و دو لپه كنيد.
سپس برنج آبكش شده، گردوي خرد شده، بادام، پياز داغ، ميخك، پودر ليمو عماني، ادويه كاري، زعفران، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنيد و كمي روي حرارت تفت دهيد تا همه مواد با هم مخلوط و مزه دار شوند.
سپس شكم مرغ را با اين مواد پر كنيد و بدوزيد.
مرغ را در ظرف مورد نظر، در طبقه وسط فر با حرارت 350 درجه فارنهايت به مدت يك ساعت قراردهيد تا بپزد (روي مرغ را با فويل بپوشانيد تا مرغ هنگام پخت خشك نشود).
پس از پختن كامل، فويل روي آن را برداريد و بگذاريد تا پوست مرغ برشته شود؛ براي اين كار مي توانيد از شعله بالاي فر (گريل) استفاده كنيد.
در صورت دلخواه مي توانيد مقداري برنج را آبكش كرده و همراه با گردو، بادام و ادويه دم كنيد و كنار مرغ سرو نماييد.

هیچ نظری موجود نیست: