۱۳۸۶ بهمن ۵, جمعه

ماهي سالمون با گردو و سس مايونز

سس مايونز مخلوط با فلفل دلمه اي قرمز كبابي و چاتني انبه ميتواند به همراهي خوش طعم و لذيذ براي اين ماهي سالمون عالي تبديل شود.
مواد لازم• 680 گرم فيله سالمون بدون پوست • 4/3 پيمانه گردوي ريز خرد شده• 2/1 پيمانه خرده نان خشك يا آرد سوخاري• نيم تا يك ق.چ. پودر فلفل سياه• 2/1 ق.چ. نمك• 1 تخم مرغ• 2 ق.س. آب• 3/1 پيمانه آرد• 2/1 پيمانه فلفل دلمه اي قرمز كبابي • 4/1 پيمانه مايونز يا سس سالاد• 1 ق.س. چاتني انبه ريز خرد شده• 1 ق.س. آب ليمو• 4/1 ق.چ. پودر سير• 8/1 ق.چ. پودر فلفل قرمز• 2 ق.س. روغن مايعروش تهيه1. ماهي را با آب سرد بشوييد و خشك كنيد. ابتدا ماهي را به سه قسمت مساوي تقسيم كرده و هر برش را از طول به طور افقي به دو نيم كنيد. 2. گرد، خرده نان، فلفل سياه و نمك را در يك ظرف كم عمق مخلوط كنيد. تخم مرغ و آب را در ظرف ديگري مخلوط كرده، بهم بزنيد و آرد را در سومين ظرف بريزيد. ماهيها را ابتدا با آرد بپوشانيد، سپس در تخم مرغ زده و در نهايت در مخلوط گردو و آرد سوخاري بزنيد. اين قطعات را در ظرف بزرگي قرار داده، روي آنرا بپوشانيد و به مدت 30 دقيقه در يخچال بگذاريد. در اين مدت سس را آماده كنيد. 3. فلفلهاي كباب شده را به قطعات نسبتا درشت خرد كنيد. مايونز، فلفل، چاتني انبه، آب ليمو، پودر سير و پودر فلفل قرمز را در ظرف مناسبي مخلوط كرده، كنار بگذاريد. 4. روغن را در يك ماهيتابه نچسب مناسب داغ كنيد، ماهيها را اضافه كرده و بر روي حرارت متوسط به مدت 3 دقيقه بپزيد. ماهي ها را پشت و رو كرده، 3 تا 4 دقيقه ديگر بپزيد و صورت لزوم حرارت را كم كنيد. 5. ماهيها را با سس مايونز سرو كنيد.

هیچ نظری موجود نیست: