۱۳۸۶ بهمن ۵, جمعه

طرز تهيه سوپ عدس

مواد لازم براي 8 نفر
100 گرم
عدس
2 عدد متوسط
پياز
8 عدد متوسط
ساقه كرفس
1 عدد متوسط
گوجه فرنگي
1ليوان
شير
1 قاشق غذاخوري
آرد ذرت
1 قاشق غذاخوري
كره
به ميزان كافي
نمك و فلفل
طرز تهيه:
ابتدا عدس را به مدت 4 ساعت درآب خيس كنيد. پياز، گوجه فرنگي و ساقه كرفس را كاملاً خرد كنيد. كره را روي شعله ملايم ذوب كنيد. پيازها را در آن تفت داده و به آن آب، عدس، كرفس وگوجه فرنگي را اضافه كرده و درزودپزبه مدت 12 دقيقه بپزيد.
زمانيكه محتويات سرد شد، آن را صاف كنيد و يا با مخلوط كن برقي كاملاً همگن نمائيد.
ابتدا شير و سپس نمك و فلفل را به آن افزوده و حرارت دهيد. مدت زمان پخت 30 دقيقه مي باشد.
مي توانيد زمان سرو كردن، به آن آبليمو يا اگر دوست داشته باشيد نصف پيمانه پياز اضافه كنيد.
نكات تغذيه اي
اين سوپ بسيار اقتصادي وسرشار از پروتئين مي باشد و در آن مي توانيد از هر نوع عدسي استفاده كنيد. عدس از دسته حبوبات و داراي فيبر، پروتئين ، ويتامين هاي گروهB,Cو فسفر و منيزيم است. منيزيم براي رشد استخوان وعمل اعصاب و ماهيچه مفيد مي باشد. سبزي ديگر سوپ، كرفس مي باشد كه سرشار از سديم، كلسيم، پتاسيم، فسفر و ويتامين هايA,B,Cاست. كرفس تقويت معده و اعصاب و دفع كننده سموم كليه، ريه ها و كبد مي باشد. كرفس و عدس هر دو به علت دارا بودن فسفر در ازدياد هوش موثر هستند.
اين غذا داراي 560 كالري مي باشد كه اگر بطور متوسط 8 نفر آن را ميل كنند بطور متوسط سهم هر فرد از انرژي 70 كالري مي باشد

هیچ نظری موجود نیست: