۱۳۸۶ بهمن ۵, جمعه

طرز تهيه فيله ماهي كبابي

مواد لازم• 750 گرم فيله بدون استخوان و پوست گرفته تون، ماهي آزاد يا هر ماهي بزرگ ديگر كه در قطعاتي به ضخامت 1.5 تا 2.5 سانتيمتر بريده شده باشد • 3 ق.س. آب ليمو • 2 حبه سير ريز خرد شده • 2 ق.س. ريحان تازه خرد شده يا يك ق.چ. ريحان خشك خرد شده • 1 ق.س. روغن • 1 ق.س. سس سويا • ¼ ق.چ. فلفل • مخلوط سبزيجات كباب شده • برشهاي ليمو (دلخواه) روش تهيه1. ماهي را با آب شسته و با پارچه تميزي خشك كنيد. آب ليمو، سير، ريحان، روغن، سس سويا و فلفل را در يك كاسه كوچك مخلوط كنيد و اين مايه را با قلم موي مخصوص روي قطعات ماهي بماليد. 2. ماهي ها را در ميان توري مخصوص كباب قرار داده و مستقيما بر روي ذغال گداخته قرار دهيد. اگر فيلمه ها حدود 1.5 سانتيمتر ضخامت دارند، آنها را به مدت 4 تا 6 دقيقه و يا زماني كه گوشت ماهي حالت ورقه ورقه پيدا كند، كباب كنيد. در ميانه كار كباب كردن باز هم از باقيمانده سس روي ماهيها بماليد. اگر ماهي را به قطعاتي ضخيم تر بريده ايد، در ميانه كباب كردن يكبار آنها را روي آتش برگردانيد. 3. ماهي را با سبزيجات كبابي و برشهاي ليمو سرو كنيد.

هیچ نظری موجود نیست: