۱۳۸۶ بهمن ۵, جمعه

طرز تهيه خوراك جوجه با پنير

مواد لازم براي چهار نفر
سينه مرغ بدون پوست: چهار تكه
سوپ مرغ: يك پيمانه
برنج پخته نشده: سه چهارم پيمانه
آب: يك سوم پيمانه
پنير چدار (پنير بدون چربي): يك دوم پيمانه
پودر پياز: يك دوم قاشق سوپخوري
سبزيجات تازه شامل لوبياسبز، هويج، ذرت و فلفل دلمه‌اي: دو پيمانه
نمك و فلفل: به ميزان دلخواه
طرز تهيه:
ابتدا برنج، سبزيجات و پودر پياز را همراه با سوپ‌مرغ در يك ظرف ريخته و روي آ‌نها را با تكه‌هاي مرغ بپوشانيد. سپس ظرف حاوي مواد را براي مدت 45 دقيقه و در فرحرارت دهيد، آنگاه آن را با پنير تزئين كنيد

هیچ نظری موجود نیست: