۱۳۸۶ بهمن ۵, جمعه

طرز تهيه كوفته گوشت و سبزيجات

مواد لازم:
گوشت چرخ كرده يك كيلوگرم سوسيس رنده شده. سيصد گرم پودر نان خشك.يك دوم فنجان پنير پيتزا. يك چهارم فنجان جعفري خردشده يك چهارم فنجان پياز خرد شده يك عدد بزرگ پورد اورگانو. يك دوم قاشق چايخوري ريحان خرد شده.يك قاشق چايخوري نمك و فلفل به مقدار لازم مواد لازم براي سس :
رب گوجه‌فرنگي. دو قاشق غذاخوري سركه.يك قاشق غذاخوري نمك و فلفل. به ميزان لازم آب .دو فنجان روغن. دو قاشق غذاخوري طرز تهيه: تمام مواد را با هم مخلوط كرده و خوب ورز دهيد. سپس آن را به شكل گلوله‌هايي به اندازه يك نارنگي درآوريد. روغن را داغ كرده و رب‌ گوجه‌فرنگي را در آن تفت دهيد. سپس سركه نمك، فلفل و آب را به آن بيفزاييد و بگذاريد كمي بجوشد.اين سس را درظرف مخصوص فر بريزيد و كوفته‌ها را درون آن قرار دهيد و بگذاريد در فري كه با حرارت 350 درجه فارنهايت داغ شده به مدت نيم ساعت بماند تا سس غليظ و كوفته‌ها مغز پخت شوند. به هنگام سرو اين غذا سس غليظ شده را روي كوفته‌ها بريزيدa

هیچ نظری موجود نیست: