۱۳۸۶ بهمن ۵, جمعه

طرز تهيه مافين شكلاتي

مواد لازم براي 12 عدد :
كره ي گياهي پاستوريزه
100 گرم
شكر قهوه اي يا سفيد
دو سوم پيمانه سرخالي (100 گرم)
تخم مرغ
2 عدد
آرد سفيد گندم
2 پيمانه سر پر (215 گرم)
بيكينگ پودر
1 قاشق چاي خوري
شير پاستوريزه
نصف پيمانه (125 ميلي ليتر)
وانيل
يك هشتم قاشق چاي خوري
چيپس شكلات
170 گرم
روش تهيه :
كره و شكر را با هم مخلوط كنيد و با همزن برقي بزنيد تا كرم رنگ شود.
سپس تخم مرغ ها را يكي يكي به همراه وانيل اضافه كنيد و به زدن ادامه دهيد (تخم مرغ اول را خوب بزنيد و بعد تخم مرغ دوم را اضافه كنيد).
شير را به مايه اضافه كنيد و هم بزنيد.
آرد و بيكينگ پودر الك شده را كم كم به مايه بيفزاييد و كاملاً مخلوط كنيد.
سپس مايه را در ظرف مخصوص كه از قبل چرب شده و آرد پاشيده ايد بريزيد و روي آن را با چيپس شكلات (شكلات هاي ريز) بپوشانيد.
ظرف را به مدت 30- 25 دقيقه در فري كه از قبل با حرارت 190 درجه ي سانتي گراد گرم شده قرار دهيد تا زماني كه روي مافين طلايي رنگ شود.
5 دقيقه صبر كنيد تا مافين ها خنك شوند. سپس از درون قالب خارج كنيد.
نكته :
به جاي قالب مخصوص مافين مي توانيد از قالب كيك هاي كوچك (قالب كيك يزدي) همراه با كاغذ مخصوص (كپسول) كه داخل آن را چرب كرده ايد، استفاده كنيد

هیچ نظری موجود نیست: