۱۳۸۶ بهمن ۵, جمعه

طرز تهيه كوبيده مرغ

مواد لازم:
مرغ يك عددپياز بزرگ يك عددجعفري مقدار لازمنمك، فلفل، زردچوبه مقدار لازم
طرز تهيه:
ابتدا استخوانهاي مرغ را جدا كرده، سپس گوشت و پوست مرغ را باهم دوبار چرخ ميكنيم تا كاملا حالت چسبندگي پيدا كند.بعد يك عدد پياز بزرگ را رنده كرده به همراه مقداري جعفري ريز شده و نمك وزرد چوبه و فلفل سياه به آن اضافه ميكنيم و كاملا ورز ميدهيم تا به هم بچسبند.سپس هر 90 گرم را (تقريبا مشت پر شود) بر روي سيخ مخصوص كباب زده و با حرارت ملايم زغال پخته شود.

هیچ نظری موجود نیست: