۱۳۸۶ بهمن ۵, جمعه

طرز تهيه كباب مرغ با روغن كنجد و سالاد

اين كباب مرغ با قطعات آناناس و سس مخصوص آن، داراي طعم ترش وشيرين غذاهاي آسيايي است و سالاد همراه آن، نياز بدن به سبزيجات تر و تازه و فيبر را تامين ميكند.
مواد لازم براي 4 نفر:• 4 نصف سينه مرغ بدون پوست و استخوان (در كل 450 گرم)• 16 تكه ضخيم آناناس تازه• 1 فلفل دلمه اي زرد يا نارنجي، خرد شده به قطعات 2.5 سانتيمتري• 3 ق.س. سركه سفيد• 2 ق.س. آب• 1 ق.س. روغن زيتون يا روغن مايع• 1 ق.س. سس سويا• 1 ق.چ. روغن كنجد• 2/1 ق.چ. خردل • 1 ق.س. رب انار يا سس چيلي• 2 پيمانه كلم قرمز خرد شده• 2 پيمانه مخلوط سبزيجات سبز (اسفناج، كاهو، كلم، كرفس)• 2/1 پيمانه قارچ ورقه شدهروش تهيه 1. هر نصف سينه مرغ را به چهار برش طولي تقسيم كنيد. هر سيخ كباب را با دو باريكه گوشت مرغ، 2 قطعه آناناس و دو تكه فلفل دلمه اي پر كنيد. 2. براي تهيه سس، يك ظرف درب دار مانند شيشه ترشي را انتخاب كرده، سركه، آب، روغن،سس سويا،روغن كنجد و خردل را در آن بريزيد. درب ظرف را بسته و خوب تكان دهيد. 2 قاشق از اين سس را جدا كرده، باقي آن را در يخچال بگذاريد. 3. در يك كاسه كوچك، 2 قاشق سس را با رب انار مخلوط كنيد و با قلم موي آشپزي بر روي كبابها بماليد. 4. كبابها را بر روي منقل ذغالي يا بر روي اجاق خانگي قرار داده و تا زماني كه مرغ از رنگ صورتي خارج شده و بپزد- حدود 10 تا 12 دقيقه- آنها را كباب كنيد. بهتر است كباب را روي آتش مستقيم قرار ندهيد. 5. كلم قرمز و سبزيجات را مخلوط كرده، در چهار ظرف تقسيم كنيد. كبابها و قارچ را روي سبزيجات قرار داده، سس را مجددا خوب تكان داده و روي غذا بدهيد. نكته: از آنجايي كه سس سويا معمولا شور است، نمك در مواد لازم ذكر نشده است. اگر نمك سس كافي نيست، به ميزان دلخواه به سس اضافه كنيد.

هیچ نظری موجود نیست: