۱۳۸۶ بهمن ۵, جمعه

طرز تهيه كباب چوبي

مواد لازم براي 6-5 نفر :
1كيلوگرم گوشت مغز ران گوسفند 2عدد متوسط فلفل دلمه‌اي سبز مكعبي خردشده 2عدد متوسط پياز مكعبي خردشده 1قاشق غذاخوري رب گوجه‌فرنگي يك دوم قاشق چاي‌خوري زعفران 100 گرم كره‌ي پاستوريزه به‌مقدارلازم نمك و فلفل 2قاشق غذاخوري آب ليمو
روش تهيه:
گوشت را تميز كنيد و به صورت مكعبي برش دهيد. سپس آن را در چوب مخصوص (سيخ كباب چوبي) به سيخ بكشيد و در لابه لاي هر تكه گوشت 2تكه پياز و 2 تكه فلفل قرار دهيد. كره را در ظرفي آب كرده و سيخ‌ها را در آن قرار دهيد. آنگاه ظرف را روي حرارت قرار دهيد.
گاهي ظرف را تكان دهيد تا گوشت‌ها كمي تفت داده شود. سپس رب گوجه‌فرنگي را با مقداري كره تفت داده و 3-2 ليوان آب اضافه كنيد و پس از جوش آمدن، داخل گوشت بريزيد. پس از آن با حرارت ملايم بگذاريد تا بپزد. در پايان زعفران، آب ليمو، نمك و فلفل را اضافه كرده و اجازه دهيد تا آب آن كمي كشيده شود. آن گاه سيخ‌ها را در ديس چيده و سس باقي مانده را روي آن بريزيد و همراه با چلو سرو كنيد.
انرژي كل غذا 2860 كيلو كالري است

هیچ نظری موجود نیست: