۱۳۸۶ بهمن ۵, جمعه

طرز تهيه سوپ كلم

مواد مورد نياز
سوپ كلم را با نان و سبزيجات مي توان بعنوان يك غذاي كامل مصرف كرد.
• 6 عدد پياز متوسط • 2 عدد فلفل دلمه اي • 1 يا 2 ليوان گوجه فرنگي خرد شده • 3 عدد هويج • 1 ليوان قارچ • مقداري جعفري • نصف يك عدد كلم • 1 يا 2 عدد گالينابلانكا (آب مرغ) • نمك ، فلفل ، پودر سير، پودر كاري ، جعفري به مقدار دلخواه دستورالعمل تهيه
پيازها، هويج ها، قارچها و برگهاي كلم را خرد كرده داخل فلفل ها را خالي و آن را نيز خرد مي كنيم. اين مواد را به همراه 12 ليوان آب در داخل ظرف طبخ مي ريزيم و سپس ساير مواد نظير نمك، فلفل، گالينابلانكا و ... را به آن افزوده و براي مدت 2 ساعت با شعله ملايم طبخ مي كنيم

هیچ نظری موجود نیست: