۱۳۸۶ بهمن ۵, جمعه

مرغ با ليمو و خامه

اگر به آشپزي با آرام پز علاقه داريد، اين خوراك خوشمزه دو نفره ميتواند انتخاب خوبي باشد. طعم جديد سس آن نيز تنوعي در خوراكهاي معمول و تكراري مرغ ايجاد خواهد كرد. مواد لازم (براي 2 نفر):• 2 تكه نيمه سينه مرغ (حدود نيم كيلو با پوست و استخوان)• 250 گرم لوبيا سبز خرد شده• 2/1 از يك پياز كوچك، خرد شده به نيم حلقه هاي بسيار نازك• 1 حبه سير ريز خرد شده• 8/1 ق.چ. فلفل• 4/1 پيمانه آب مرغ (ميتوانيد از قرصهاي مرغ هم استفاده كنيد و يك قرص را در يك پيمانه آب جوش حل كرده، 4/1 آنرا مورد مصرف قرار دهيد)• 60 گرم پنير خامه اي مكعبي خرد شده• 2/1 ق.چ. پوست ليموي ريز رنده شده• خلال پوست ليمو (در صورت تمايل)روش تهيه1. پوست مرغ را بگيريد. لوبيا سبز و پياز را در آرام پز قرار داده، مرغ را روي سبزيجات بگذاريد و فلفل و سير را روي آن پاشيده، آب مرغ را بر روي همه مواد بريزيد. 2. درب آرام پز را گذاشته و به مدت 4 تا 5 ساعت در حرارت كم يا به مدت 2 تا 2 و نيم ساعت در حرارت بالا بپزيد. اگر آرام پز شما درجه تنظيم ندارد، آنرا به مدت 3 و نيم تا 4 ساعت بپزيد. 3. مرغ و سبزيجات را در دو بشقاب بكشيد و براي گرم ماندن آن، روي ظروف را بپوشانيد. 4. براي تهيه سس، پنير خامه اي و رنده پوست ليمو را با همزن برقي- روي درجه آهسته يا متوسط- در يك كاسه كوچك بهم بزنيد تا نرم شوند. مايع باقي مانده در آرام پز را آرام داخل اين مخلوط ريخته و با درجه آهسته مخلوط كنيد. سس را روي مرغ و سبزيجات بدهيد و در صورت تمايل با خلال پوست ليمو تزئين كنيد.

هیچ نظری موجود نیست: