۱۳۸۶ بهمن ۵, جمعه

طرز تهيه برياني

مواد لازم:جگر سفيد گوسفند :يكعددگوجه فرنگي :نيم كيلورب گوجه فرنگي :يك قاشق مرباخوريپياز :250گرمسيب زميني :250گرمآبليمو :يك قاشق غذاخوريروغن :دو قاشق غذا خورينمك وزردچوبه فلفل:بميزان كافي
طرز تهيه:
جگر سفيد را بعد ازشستن ورگ وريشه هاي آنرا ميگيريم و به اندازه هاي كوچك (گوشت قيمه) خردميكنيم وآنرا با يك استكان آب روي شعله ملايم قرار داده تاكاملا پخته وآب آن كشيده شود سپس پيازها را بشكل دكمه ايي خرد كرده با روغن تف ميدهيم وكمي نمك وفلفل وزردچوبه ورب اضافه كرده وجگرپخته شده را اضافه وتف ميدهيم گو جه فرنگيها رادرآبجوش ريخته وپس از اينكه پوست آنرا جدا و رنده كرده و با آبليمو به مخلوط اضافه كرده وپس ازهم زدن در آن را گذاشته و روي شعله ملايم قرار ميدهيم وهراز گاهي هم ميزنيم تا كاملا جا افتاده و روغن دارشود حالا غذا را در يك ظرف تقريبا گود ريخته وروي آن را با سيب زميني خلال تزيين نماييد و با نان و سبزي خوردن نوش جان فرماييد

هیچ نظری موجود نیست: