۱۳۸۶ بهمن ۵, جمعه

طرز تهيه آش جو

مواد لازم:اين مواد براي 8 نفر در نظر گرفته شده شما ميتوانيد به نسبت آن را كم يا زياد كنيد.
جو نيمكوب 300 گرمگوشت 400 گرمسبزي آش ( تره – جعفري- شويد- گشنيز- اسفناج) 1 كيلولوبيا ( چيتي و سفيد و قرمز مخلوط با هم) يك ليوانعدس يك ليوانبرنج يك فنجان پياز سرخ كرده 7 قاشق سوپخوري ( پياز سرخ كرده در آش زياد باشه آش خوشمزه تر ميشه)يك شيشه كشك نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار دلخواه
طرز تهيه:حبوبات را قبلن خيس مي كنيم و بعد آنرا با گوشت و پياز سرخ كرده و زردچوبه و نمك و فلفل مي گذاريم بپزد وقتي گوشت نيم پز شد جو و برنج را به آن اضافه مي كنيم و حرارت را ملايم مي كنيم و گاهي آش را هم مي زنيم . سبزي خرد شده را به آش اضافه مي كنيم و مي گذاريم آش خوب جا بيفتد. از روي آتش بر مي داريم و كشك را داخل آن مي ريزيم.براي تزيين آش از پياز داغ و نعنا داغ ( در صورت تمايل سير داغ) و قيمه مي توانيم استفاده كنيم.
اين آش را مي توانيد بدون گوشت بپزيد و يا فقط از آب گوشت استفاده كنيد. اگر دوست نداريد قطعات گوشت ديده شود قبل از ريختن سبزي گوشت ها را بيرون بياوريد و كاملن بكوبيد و يا ريش ريش كنيد و داخل آش بريزيد.اگر آش را بدون گوشت درست كرديد در ابتدا دو قاشق غذاخوري روغن داخل آن بريزيد.

هیچ نظری موجود نیست: