۱۳۸۶ بهمن ۵, جمعه

طرزتهيه خوراك جگر مرغ

مواد لازم براي يك نفر :
100 گرم
جگر خرد شده مرغ
يك عدد
هويج رنده شده
يك عدد
پياز كوچك
يك چهارم ليوان
نخود فرنگي
يك چهارم ليوان
آب
يك عدد كوچك
گوجه فرنگي
به مقدار كافي
روغن نباتي مايع
به مقدار كافي
نمك
طرز تهيه:
پيازرا ريزخرد كنيد و درروغن تفت دهيد. جگر را به آن اضافه و در كمي روغن سرخ كنيد. نمك و نخود فرنگي و هويج و آب را به آن اضافه كرده، همه را با هم خوب مخلوط كنيد ودرظرف را بگذاريد و به مدت 5 دقيقه روي حرارت كم بپزيد. گوجه فرنگي هاي تازه را حلقه حلقه بريده با غذا سرو كنيد. زيرا سرو اين خوراك با سبزيهاي حاوي ويتامينC موجب حفظ تيامين( ويتامينB1) غذا مي شود. مدت زمان پخت اين غذا 20 دقيقه است.
نكات تغذيه اي:
خوراك جگر مملو از ويتامينA و آهن است. براي افراد كم خون غذاي مناسبي است ولي اشخاصي كه كلسترول خونشان بالاست، بهتر است از خوردن آن پرهيز كنند. اين خوراك براي كساني كه دوره نقاهت را مي گذرانند مفيد است.
انرژي حاصل از اين غذا براي يك نفر 305 كالري است.

هیچ نظری موجود نیست: