۱۳۸۶ بهمن ۵, جمعه

برگري پر از سبزيجات

اگر از طعم برگرهاي تمام گوشت خسته شده ايد و انواع تمام سبزيجات آن هم به مزاقتان سازگار نيست، اين برگر تركيبي حتما موجب رضايت شما خواهد شد. مواد لازم براي 4 نفر:• 2 ق.س. شير• 2/1 پيمانه هويج ريز رنده شده شده• 4/1 پيمانه پيازچه ريز خرد شده• 4/1 پيمانه خرده نان گندم كامل• 4/1 ق.چ. پودر ادويه ايتاليايي • 4/1 ق.چ. پودر سير • فلفل و نمك به ميزان لازم• 350 گرم گوشت چرخ شده مرغ بدون چربي• 4/1 پيمانه خردل• 2/1 ق.چ. پودر كاري• 4 نان همبرگر گندم كامل دو نيم شده و برشته• برگ كاهو (در صورت تمايل)• كدوي سبز رنده شده يا خرد شده به حلقه هاي نازك (در صورت تمايل)• گوجه فرنگي ورقه شده (در صورت تمايل)روش تهيه:1. شير، هويج، پيازچه، پودر سير، ادويه ايتاليايي، خرده نان، نمك و فلفل را ر يك كاسه متوسط مخلوط ميكنيم. گوشت مرغ چرخ كرده را اضافه كرده خوب مخلوط ميكنيم. مخلوط را به چهار قسمت تقسيم كرده و هر يك را به شكل دايره اي به قطر 3 سانتيمتر در مي آوريم. 2. اين برگرها را در ماهيتابه چدني يا روي قسمت گريل اجاق گاز ميپزيم. براي اينكار ماهيتابه يا سطح گريل را اندگي چرب كرده و با حرارت بالا داغ ميكنيم، سپس دما را در حد متوسط پايين آورده، برگرها را در ماهيتابه قرار ميدهيم و درب ظرف را ميبنديم و يك طرف برگر را به مدت 8 تا 12 دقيقه ميپزيم، سپس آنرا برگردانده و سمت ديگر را به مدت 6 تا 8 دقيقه حرارت ميدهيم. 3. در اين مدت خردل و پودر كاري را مخلوط كرده، برگرها را بر روي نان قرار داده، سبزيجات مورد علاقه خود-كاهو، گوجه فرنگي و كدو- را بر روي آن قرار داده با سس خردل كاري سرو ميكنيم.

هیچ نظری موجود نیست: