۱۳۸۶ بهمن ۵, جمعه

طرز تهيه سوپ اسپانيايي

مواد لازم:
يك پيمانه
جو
يك پيمانه خرد شده
پياز
2 پيمانه ريز خرد شده
كلم
يك عدد
قلم گوساله
يك پيمانه خرد شده ( به پيمانه كاملاً فشرده)
گشنيز
به اندازه كافي
فلفل و نمك
4 قاشق سوپخوري
رب گوجه فرنگي
(به هيچ عنوان سوپ را هم نمي زنيم.)
"طرز تهيه"
قلم را در ظرف گذاشته آب را به آن اضافه كرده و در روي حرارت مي گذاريم ، پس از جوش آمدن آب قلم را خارج كرده و دوباره روي آن آب مي ريزيم كه دليل اين كار كف حاصل ازپخت قلم است. دو عدد پياز داخل ظرف مي ريزيم كه بوي بد آن گرفته شود. جو، پيازوكلم را داخل ظرف ريخته مي گذاريم تا به مدت 2 ساعت خوب پخته شود. سپس قلم را بر مي داريم ، اگر سوپ رادر ديگ زودپز مي پزيم ، كمي نمك مي ريزيم كه ديگ زودپزسياه نشود.
سپس رب گوجه فرنگي را اضافه مي نماييم تا سوپ كاملاً رنگ بگيرد.
گشنيز ، فلفل و نمك را در آخرين مرحله پخت اضافه مي نماييم و پس از چند بارجوش زدن و پختن سبزي ، سوپ حاضر است ( البته سبزي را نبايد زياد پخت تا رنگ سبز آن از بين نرود) . در صورت تمايل براي تزئين كردن سوپ مي توان از ليموي تازه استفاده كرد.
نكته
: بهتر است جو را از شب قبل خيس كنيد و افزودن پيازنيز باعث مي شود بوي كلم گرفته شود.
نكات تغذيه اي سوپ اسپانيايي :
اين سوپ خوشمزه ويتامين هاي زيادي دارد و به دليل دارابودن قلم ، كلسيم و پروتئين قابل توجهي دارد اين سوپ خوشمزه يك غذاي مناسب در شبهاي سرد زمستان است كه براي جلوگيري يا بهبود سرماخوردگي مفيد مي باشد ضمنا با اين غذا آب ليموي تازه را كهVitc زيادي دارد فراموش نكنيد.

هیچ نظری موجود نیست: