۱۳۸۶ بهمن ۵, جمعه

طرز تهيه كباب برگ


گوشت راسته پاك كرده
دو كيلو
آب پياز رنده شده
يك فنجان
فلفل و نمك
به مقدار لازم
طرز تهيه:
براي تهيه كباب برگ بهتر است از گوشت راسته گوساله يا گوسفند استفاده كنيم . گوشت راسته را به اندازه دلخواه و به قطعات يك اندازه مي بريم و به قطر نيم سانتيمتر ورقه ورقه كرده، به آنها آب پياز و كمي فلفل زده و در صورت تمايل مي توانيم، كمي روغن زيتون هم به گوشت اضافه كنيم. چند ساعتي صبر مي كنيم تا گوشت بماند و ترد شود. بعد گوشت را به سيخ كشيده و با پشت كارد كمي روي گوشت مي كوبيم. آن را روي حرارت زغال يا كباب پز اجاق قرار داده و به آن كمي نمك مي پاشيم . كباب را پشت و رو مي كنيم تا آن طرف كباب هم برشته شود، ولي نبايد زياد خشك شود. پس از آماده شدن كباب آن را در ديس مي كشيم و اطراف ديس را با ليموترش، خيارشور و چند حلقه پياز تزيين مي كنيم

هیچ نظری موجود نیست: