مواد لازم براي چهار- پنج نفربرنج سه ليوانگوشت بدون استخوان نيمكيلولوبيا سبز نيمكيلوپياز سرخ كرده دو قاشق غذاخوريآب گوجه فرنگي يك ليوانرب يك قاشق غذاخورينمك و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهيه:برنج را شسته و با نمك فراوان ميگذاريم چند ساعتي خيس بخورد ( بهتر است روي برنج خيس كرده نمك زياد بريزيد و موقع درست كردن برنج آن را چند بار بشوييد تا نمك اضافه برود نمك زياد باعث ميشود برنج بهتر شود)گوشت را ريز خرد كرده با پيازداغ و نمك و فلفل و زردچوبه ميگذاريم پخته شود. لوبيا سبز را خرد كرده و با دو قاشق روغن آن را كمي تف ميدهيم سپس آب گوجه فرنگي و رب و نصف ليوان آب به آن اضافه ميكنيم و با حرارت ملايم ميگذاريم لوبيا پخته شود ( ميتوانيد به جاي آب گوجه فرنگي فقط از دوقاشق رب استفاده كنيد) وقتي گوشت پخت آن را با لوبيا مخلوط ميكنيم تا آب آن كاملن خشك شود.سپس برنج را آبكش كرده و بعد از گذاشتن تهديگ مقداري از برنج را روي تهديگ ريخته و سپس از مواد لوبيا و گوشت روي برنج ميريزيم ميتوانيم كمي دارچين هم روي مواد بپاشيم (بستگي به ذائقه خودتان دارد ) به همينصورت برنج و مواد لوبيا را ميريزيم و ميگذاريم پلو دم بكشد.
طرز تهيه:برنج را شسته و با نمك فراوان ميگذاريم چند ساعتي خيس بخورد ( بهتر است روي برنج خيس كرده نمك زياد بريزيد و موقع درست كردن برنج آن را چند بار بشوييد تا نمك اضافه برود نمك زياد باعث ميشود برنج بهتر شود)گوشت را ريز خرد كرده با پيازداغ و نمك و فلفل و زردچوبه ميگذاريم پخته شود. لوبيا سبز را خرد كرده و با دو قاشق روغن آن را كمي تف ميدهيم سپس آب گوجه فرنگي و رب و نصف ليوان آب به آن اضافه ميكنيم و با حرارت ملايم ميگذاريم لوبيا پخته شود ( ميتوانيد به جاي آب گوجه فرنگي فقط از دوقاشق رب استفاده كنيد) وقتي گوشت پخت آن را با لوبيا مخلوط ميكنيم تا آب آن كاملن خشك شود.سپس برنج را آبكش كرده و بعد از گذاشتن تهديگ مقداري از برنج را روي تهديگ ريخته و سپس از مواد لوبيا و گوشت روي برنج ميريزيم ميتوانيم كمي دارچين هم روي مواد بپاشيم (بستگي به ذائقه خودتان دارد ) به همينصورت برنج و مواد لوبيا را ميريزيم و ميگذاريم پلو دم بكشد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر